7AD362CB-5338-4934-97DF-E9A24FFF9520 2.JPG

Labas,

Aš esu Ieva ir čia kalbu apie sveiką gyvenseną pro savo prizmę. Balansas mityboje man aktualiausia tema, bet nevengiu pakalbėti ir apie sportą, emocinę sveikatą bei kitus nemažiau svarbius dalykus. Kviečiu prisijungti!

Apie reklamą

Apie reklamą

Jau kurį laiką jaučiau, jog noriu pakalbėti reklamos tema ir manau, kad šiandien tai pribrendo. Pribrendo, nes vakar po vienu įrašu, kuriame integravau produktą, gavau tokį komentarą: “Jau seku jus kurį laiką, didžiąją dalį receptų išbandžiau pati. Ačiū ir už šį! Tik gaila, kad imatės reklamos kaip ir visi kiti panašaus tipo tinklaraštininkai.. :( Sėkmės!”

O kodėl gaila? Ar šis receptas tapo mažiau naudingu? Laikausi principo kalbėti tik apie produktus, kurių vertybės sutampa su manosiomis, kuriuos iš tiesų rekomenduoju, naudoju ir apie kuriuos tikrai papasakočiau draugei ar mamai. Tik šiuo atveju turiu didesnę platformą, kurioje galiu dalintis ne tik su draugėm, bet ir su visais kitais bendraminčiais. Ši veikla atima nemažai laiko ir energijos, gal tik atrodo atvirkščiai stebint per ekraną. Sukurti turinį, kuris būtų naudingas, estetiškai patrauklus ir įdomus (nesakau, kad visada pavyksta tai įgyvendinti) kainuoja nemažai išteklių, tad kartais malonu gauti atlygį už darbą ne tik “ačiū” forma, bet ir tokia iš kurios galėčiau funkcionuoti realiame pasaulyje (bet primenu, kad tik tada, kai produktas atitinka visus mano kriterijus ir kokybės sąvoką!).

Suprantu, yra nemažai “influencerių”, kurie už pinigus šneka apie bet ką, todėl kartais sunku susigaudyti ir suprasti kas tikra, norisi visus priskirti kategorijai “ai dar vienas eilinis parsidavęs influenceris”. Bet patikėkit manim, kiek daug pasiūlymų aš atsisakau ir kaip stipriai atsirenku apie ką šnekėti. Nuo pat pradžių Nestoro maisto tikslas buvo dalintis įžvalgomis, patarimais ir kasdieniais atradimais. Kaip anksčiau, taip ir dabar stengiuosi su jumis būti kuo atviresnė, nuoširdesnė ir nebijoti parodyti visas savo puses. Dar kartą pasikartosiu, viskas apie ką kalbu atitinka mano kokybės suvokimo sąvokas ir viską rekomenduočiau savo artimiausiam. Kaskart labai pergyvenu ar pavyko tinkamai iškomunikuoti vieną ar kitą dalyką, bet tikiuosi, kad šįkart pavyko ir kad leidau patikėti bei pasitikėti. Ačiū, kad esat kartu!

Tarptautinė psichinės sveikatos diena (mintys apie emocinę sveikatą)

Tarptautinė psichinės sveikatos diena (mintys apie emocinę sveikatą)